söndag 10 februari 2013

Uppsticklingarna 10 år!


Det ska vi fira! Med riktiga stjärnskott som föreläsare och en hejdundrande jubileumsträdgårdsmässa!
Den 25 maj är du välkommen till trädgården utanför IOGT-lokalen i Falkenberg mellan kl 10.00 och 13.00!

Under IOGT:s vackra blodbok skapar vi då en trädgårdsmässa med försäljning inte bara av växter, utan av allehanda ting med trädgårdsanknytning.

Vi inbjuder er alla att både sälja och köpa. Kanske har du växter som går att dela och som någon annan har sökt efter, eller så är du kanske händig och skapar i betong, pilflätning, trä, ull eller lera. Det kan vara nyttoting, ett praktiskt redskap eller något vackert att pryda trädgården med, nytt eller begagnat, bara fantasin sätter gränser! Om du är kunnig på att designa en trädgård kan även det vara en attraktiv tjänst att köpa!

Bord att ställa upp dina saker på ordnar du själv och priserna avgör du som försäljare.

Både du som privatperson och du som har en firma som tillverkar något som kan användas i en trädgård är välkommen att delta. Det krävs ingen föranmälan, kostar inget att delta, och inte heller tar Uppsticklingarna någon provision på din försäljning denna gång!

Du som istället vill passa på att hitta den där rara växten, den udda krukan eller den vackra pilekorgen – kom hit!!

Välkomna också till alla andra spännande arrangemang under våren! Missa framför allt inte att anmäla dig till vår trädgårdsresa i försommartid till Malmö Garden show i den omtalade slottsträdgården inne i centrala Malmö där John Taylor, känd från "Trädgårdsonsdag" i TV, är trädgårdsmästare. Malmö Garden Show är en liten men naggande god trädgårdsmässa med både visningsträdgårdar och matmarknad. På hemvägen stannar vi på Löddeköpinge Plantskola, som har ett fantastiskt utbud - det är lätt att förköpa sig...

                                                  Kajs-Marie Unosson

1 kommentar:

  1. Åh vad spännande! Hoppas de är för aven icke medlemmar (jag kommer inte till er förrän nästa år)
    /Anita B

    SvaraRadera

Vi blir glada för en kommentar!